Klantenbeoordelingen

HomeEspaña werd opgericht in 2002, sindsdien hebben we eigendommen verkocht aan meer dan duizenden tevreden klanten in Spanje.

Perfecte service…Perfecte service…24-07-19 | Belinde en Ewald

Perfecte service. Clare luisterde goed en kwam met goede objecten.


 

De woning was op 5 weken verkocht…De woning was op 5 weken verkocht…05-09-19 | Betty Verdijck

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van onze woning. De woning was op 5 weken verkocht. De administratie verliep zeer vlot. We kunnen Home Espana zeker aanbevelen.


 

Andrew en Michelle namen ruim de tijd voor ons…Andrew en Michelle namen ruim de tijd voor ons…05-12-19 | Ana & Jans Schippers

Andrew en Michelle namen ruim de tijd voor ons en hielpen ons bij onze gehele zoektocht super goed!


 

Wij zijn geweldig geholpen door HomeEspaña…Wij zijn geweldig geholpen door HomeEspaña…01-06-19 | Johanna Van de Grift

Wij zijn geweldig geholpen door Nayla van Home España. Zij zorgde niet alleen dat het aankoopproces soepel verliep, maar zij stond ons in alles bij met raad en daad. Zo fijn om direct al iemand te hebben die al je vragen kan beantwoorden. Ze nam alle tijd voor ons. Nayla is zeer deskundig en ontzettend aardig.


 

Zeer leuke ervaring…Zeer leuke ervaring…09-05-2019 | Ivan Dochez

Zeer leuke ervaring, zowel met contacten per e-mail (Joyce Bos) als ter plaatse in Benissa (Liam Higgings).


Efficient and professional…Efficient and professional…24-04-19 | Adriaan & Ping de Voogd

Firstly, we would like to congratulate your company. You are the first real estate company we met in Spain that asks for customer feedback! We contacted your company with the request to view two specific properties in the Valencia area. After an initial contact with your office we got in touch with your colleague Bart Stevens. Viewings of the properties went smoothly and Bart answered all our questions clearly and honestly. HomeEspaña was efficient and professional and provided the services required. I really cannot indicate any specific point where you could improve. We wish you good luck in your business!


Zeer vriendelijke en attente medewerkers….Zeer vriendelijke en attente medewerkers….04-04-19 | Marget van de Leijgraaf

Mijn ervaring met uw bedrijf zijn positief, zeer vriendelijke en attente medewerkers. Zeer goed in het onderhouden van contact en sturen van andere opties.


 

Erg goede service….Erg goede service….27-02-19 | Brian Huisen

Erg goede service. Goede en nette service in rondleiding en bij vragen.


 

I am a happy customer…I am a happy customer…04-12-2018 | Roger Gambart

Not my first time dealing with HomeEspaña, and I am a happy customer…working with Steve Root is a delight (as well as with Chris and Katherine). Steve is the one that keeps me coming back. We bought a detached property close to the sea.


 

Overall excellent service…Overall excellent service…03-12-2018 | Peter de Loos

Overall excellent service and easy process! Presence of HomeEspaña offices and their experience in different areas puts you as a buyer in a better position to make the location choice.


 

Kate a été la meilleure des vendeuses…Kate a été la meilleure des vendeuses…26-11-2018 | Pascale Van Mollen

Nous avons eu affaire à Kate de chez vous; elle a été super…franchement, elle est formidable; elle est sympathique et très compétente. Je n’ai pas acheté chez vous tout simplement parce que j’ai eu un coup de cœur pour un penthouse montré par une autre agence. C’est un pur hasard, je pense car Kate a été la meilleure des vendeuses. Elle explique très bien et montre beaucoup de choses. Elle nous a appris plein de choses et je la recommanderai à mes amis qui désirent acheter à Torrevieja. D’ailleurs, je tiens à la remercier vivement de ce qu’elle a fait pour nous car nous ne savions pas vraiment ce que nous voulions au départ.


 

Ons nieuws

Hoe vieren we kerst in Spanje?

Wie komt overwinteren in Spanje rond de feestdagen komt ogen en oren te kort. Van religieuze vieringen tot de gigantische multi-miljard euro loterij, prachtige kerststallen…

Lees verder »